torsdag 9 april 2009

Snart så, bara två månader kvar

Riktigt skönt med halvdag på jobbet idag Eller halvdag ska vi inte kalla det, åkte hem innan tio efter inte alltför hårt jobb. Lång ledigt nu med en massa promenader ner på stan för att mata änder, Christopher skrattar högt varje gång när han hör dom duck duck duck duck.

Johanna har börjat jobba lite lätt nu igen. Dom har tydligen väldigt mycket att göra. Lär väl gå undan nu som hon skriver, det bara ryker om tangenterna.

Sista matchen för säsongen för SSK ikväll, väldigt skönt att man redan i måndags stängde kvalserien. Hade väl inte klarat av den ångesten och nervositeten om matchen ikväll varit på liv o död.

Tippade tidigare här i bloggen att Färjestad skulle ta hem SM-guldet, vilket man gjorde igår. Varit helt klart bäst iår.
Ja, nu är det bara två månader kvar av hockeysäsongen hehe. Först VM och sedan slutspelet av NHL, som håller på ända in i juni. Och hockey-vm är en turnering jag älskar att följa trots att alla dom bästa inte är med, men det är en turnering man växt upp med och alltid längtade till. Johanna är endast halvnöjd med det. Med tanke på att det varit hockey på tv nästan varje dag nu i en månad, och att vissa av "hennes" program fått flytta på sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar